راهنمای کارهای دانشجویی

در این بلاگ جزوات دروس دانشگاهی معرفی کتاب و راههای مهاجرت تحصیلی را معرفی می کنم

راهنمای کارهای دانشجویی

در این بلاگ جزوات دروس دانشگاهی معرفی کتاب و راههای مهاجرت تحصیلی را معرفی می کنم

برترین دانشگاههای جهان

شاید برای شما هم مثل من جالب باشه که بدونید برترین دانشگاه ها و کشورهایی که این دانشگاه ها در آن هستند کدام اند. برای آشنایی با بهترین دانشگاه های جهان با من همراه شوید.

وب‌سایت Times Higher Education یکی از معتبر‌ترین منابع دانشگاهی جهان است که هر ساله لیست نهایی بهترین دانشگاه های جهان را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد. این وب‌سایت در جدید‌ترین رتبه‌بندی خود برای سال ۲۰۲۰، لیست بهترین دانشگاه های جهان را منتشر کرده است که یک تغییر بزرگ در آن به چشم می‌خورد. در این لیست دانشگاه آکسفورد با در اختیار داشتن رتبه اول همچنان بهترین دانشگاه جهان است. اما جایگاه دوم در این لیست به مؤسسه فناوری کالیفرنیا رسید که توانست با سه پله صعود نسبت به سال ۲۰۱۹ مقام دوم را از آن خود کند.


 

 

در مجموع ۹۲ کشور در این رتبه‌بندی مورد ارزیابی قرار گرفته‌اند که از این تعداد ۲۷ کشور دارای حداقل یک دانشگاه در میان ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان هستند.

چیزی که در این لیست کاملاً مشهود است برتری دانشگاه‌های انگلیس و آمریکا نسبت به دیگر کشور‌های جهان است. ژاپن و چین از دیگر کشور‌های این لیست هستند که توانسته‌اند موفقیت خوبی کسب کنند اما همچنان دانشگاه‌های آلمان و هلند رتبه‌های به مراتب بالاتری را نسبت به بقیه کشور‌ها در اختیار دارند.


معرفی پنچ دانشگاه برتر جهان



در ادامه به معرفی پنچ دانشگاه برتر لیست منتشر شده توسط Times Higher Education خواهیم پرداخت.

دانشگاه آکسفورد (University of Oxford)
دانشگاه آکسفورد یکی از معتبر‌ترین دانشگاه های انگلیس است که برای چهارمین بار پیاپی به عنوان برترین دانشگاه جهان انتخاب شده است. این دانشگاه قدیمی‌ترین دانشگاه در منطقه انگلیسی زبان و دومین دانشگاه قدیمی در جهان (بعد از دانشگاه بولونیا) است در حال حاضر این دانشگاه دارای ۲۰۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی است. بیش از ۹۵ درصد فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در شرکت‌های بزرگ و مطرح مشغول به کار می‌شوند و این آمار نشان دهنده عملکرد منحصر به فرد دانشگاه آکسفورد است. اخذ پذیرش از این دانشگاه بسیار رقابتی است و تنها تعداد محدودی از دانشجویان قادر به تحصیل در این دانشگاه هستند. هر چند که تقاضای برای تحصیل در این دانشگاه زیاد است اما به طور متوسط این دانشگاه پنچ درخواست برای تحصیل در دوره‌های خود را می‌پذیرد.

مؤسسه فناوری کالیفرنیا (California Institute of Technology)
مؤسسه فناوری کالیفرنیا که به CalTech  مشهور است یکی از دانشگاه‌های معتبر و خصوصی آمریکا است که در در پاسادنا در ایالت کالیفرنیا قرار دارد. چیزی که این دانشگاه را از مابقی رقبای خود متمایز می‌کند اندازه کوچک این دانشگاه است. این مؤسسه تنها ۲۲۵۰ دانشجو دارد که از این تعداد ۱۰۰۰ نفر در مقطع کارشناسی در حال تحصیل هستند. Caltech قصد دارد تا یک محیط میان رشته‌ای را ایجاد کند که در آن دانش آموزان با چالش برانگیزترین و اساسی ترین مشکلات علمی یا فنآوری آشنا می‌شوند و برای حل این مشکلات مسیرهای نوآورانه‌ای را پیشنهاد می‌دهند.  آزمایشگاه پیشرانه جت که متعلق به ناسا می‌باشد تحت اداره این دانشگاه می‌باشد .Caltech همچنین فرصتهای عالی برای مطالعه و اجرای موسیقی ، تئاتر و هنرهای تجسمی ارائه می دهد. هرچند که مؤسسه فناوری کالیفرنیا یک دانشگاه خصوصی است اما بیش از نیمی از دانشجویان این دانشگاه کمک هزینه تحصیل دریافت کرده‌اند. میزان این کمک هزینه‌های تحصیلی که موسسه در اختیار دانشجویان خود قرار می‌دهد مبلغی حدود $۳۸,۹۸۳ دلار آمریکا است. نشان این دانشگاه یک سگ آبی (Beaver) است که به مهندس طبعیت شناخته می‌شود.

دانشگاه کمبریج (University of Cambridge)
دانشگاه کمبریج در شهر کمبریج (بریتانیا) در کناره رودخانه کَم (River Cam)، واقع شده‌است. این دانشگاه در سال ۱۲۰۹ تأسیس شده و دومین دانشگاه قدیمی در منطقه انگلیسی زبان و سومین دانشگاه قدیمی در جهان به‌شمار می‌آید. دانشگاه کمبریج مانند دانشگاه آکسفورد دارای یک سیستم کالجی است. تمامی ۱۸۰۰۰ دانشجوی متعلق به کالج‌های این دانشگاه می‌توانند در هر کالج تحصیل، استراحت و زندگی کنند. کمبریج ۳۱ دانشکده دارد که از این میان، ۳ دانشکده فقط مخصوص خانم‌ها است. همچنین این دانشگاه دارای بیش از ۱۵۰ دپارتمان دانشگاهی است. آیزاک نیوتن و جان هاروارد از جمله افراد برجسته‌ای بوده‌اند که در تاسیس این دانشگاه نقش پر رنگی ایفا کرده‌اند.  نکته جالب در مورد این دانشگاه و دانشگاه آکسفور این است که به دلیل قدمت بالا و تاریخی بودن این دو دانشگاه به آن‌ها لقب «دانشگاه‌های باستان» داده‌اند و و نام آن‌ها را آکسبریج نهاده‌اند. طبق مقاله ای در سایت US News هیچ دانشگاهی مانند این دانشگاه در تغییر جهان نقش نداشته‌است!

دانشگاه استنفورد (Stanford University)
دانشگاه استنفورد یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان است که در استنفورد، در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا قرار دارد. این دانشگاه که در منطقه دره سیلیکون در ایالت کالیفرنیا قرار دارد نقش برجسته‌ای در اقتصاد این شهر ایفا می‌کند و بسیاری از شرکت‌های معتبر در زمینه فناوری اطلاعات توسط فارغ‌التحصیلان این دانشگاه تأسیس شده‌اند. از مشهورترین این شرکت‌ها می‌توان به سان مایکروسیستمز، هیولت پکرد، یاهو، گوگل، الکترونیک آرتز و سیسکو اشاره کرد. شصت برنده جایزه نوبل و هفت برنده مدال فیلدز از جمله جوایز کسب شده توسط این دانشگاه است. در حال حاضر این دانشگاه دارای ۷۰۰۰ دانشجوی کارشناسی و ۹۰۰۰ دانشجوی تحصیلات تکمیلی است. بودجه تحقیقاتی در نظر گرفته برای این دانشگاه مبلغی حدود ۱.۲۲ میلیارد دلار است و بیش از ۵۰۰۰ پروژه تحقیقاتی در این دانشگاه در حال اجرا می‌باشد. ورود به این دانشگاه و تحصیل در آن بسیار مشکل است و تنها دانشجویانی می‌توانند در این دانشگاه تحصیل کنند که توانایی‌های بالایی از خود نشان دهند. استیون هاوکینگ، فیزیک‌دان و کیهان‌شناس معروف انگلیسی، دانشگاه استنفرد را دانشگاهی منحصر به فرد در آمریکا و دنیا می‌دانست.


مؤسسه فناوری ماساچوست (Massachusetts Institute of Technology)
موسسه فناوری ماساچوست در اوسط قرن ۱۹ میلادی تاسیس شده است و از بدو تاسیس در تلاش برای حمایت‌های مالی دانشجویان نیازمند و اعطا کمک هزینه‌های تحصیلی به آن‌ها بوده است.  مؤسسه فناوری ماساچوست برترین دانشگاه دنیا واقع در شهر کمبریج در ایالت ماساچوست آمریکا است و معمولاً با نام اختصاری آن یعنی اِم‌آی‌تی (MIT) شناخته می‌شود. دانشگاه ام‌آی‌تی همه ساله به‌عنوان بهترین دانشگاه مهندسی جهان انتخاب می‌شود. تنها هشت درصد دانشجویانی که برای تحصیل در این دانشگاه اقدام می‌کنند اجازه ورود خواهند یافت و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در شرکت‌های بزرگی مثل Google، Amazon و Apple مشغول به کار می‌شوند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد