راهنمای کارهای دانشجویی

در این بلاگ جزوات دروس دانشگاهی معرفی کتاب و راههای مهاجرت تحصیلی را معرفی می کنم

راهنمای کارهای دانشجویی

در این بلاگ جزوات دروس دانشگاهی معرفی کتاب و راههای مهاجرت تحصیلی را معرفی می کنم

شرایط بورسیه تحصیلی کانادا در سال 2021

بسیاری از دانشجویان به دنبال گرفتن بورسیه تحصیلی کانادا هستند تا با کمترین هزینه به تحصیل خود ادامه دهند. دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در کشور کانادا را دارند میبایست با مراجعه به سایت دانشگاه و بررسی تمامی مدارک مورد نیاز (Admission Requirements) اقدام به اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر کنند. با توجه به اینکه در گذر زمان شرایط ویزاهای کانادا نیز ممکن است تغییر نماید، متقاضیان باید قبل از اقدام حتما” آخرین شرایط ویزای کانادا را در وب سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا بررسی نمایند. برای دریافت راهنمایی نیز می توانید از کارشناسان سایت رایابین الملل نیز کمک بگیرید.

انواع بورسیه های تحصیلی کانادا

برای استفاده از بورسیه های تحصیل کانادا دانشجویان باید با انواع این کمک های تحصیلی آشنا باشند که بر اساس شرایط تحصیلی متقاضی متفاوت بوده و توسط دولت یا شرکت های خصوصی یا دانشگاه ارائه می گردند.
1- Scholarships (اسکولارشیپ): برای دریافت این بورسیه تحصیلی در کانادا دانشجو باید دارای صلاحیت علمی ، معدال بالا، مقاله و در بعضی موارد نمره زبان بالا می باشد.
2- grants ، bursaries : این نوع بورس تحصیلی در مواقعی که دانشجو نیاز به کمک مالی داشته باشد برای آنها بدون درنظر گرفتن صلاحیت های علمی پرداخت می شود که کمتر شامل دانشجویان خارجی می شود.
3- Loans (وام): وام های دانشجویی برای دانشجویان خارجی مثل دانشجویان و شهروندان کانادایی با نرخ سود و بازپرداخت یکسان اختصاص داده می شود.

دریافت اطلاعات بیشتر:  https://www.educanada.ca/

شرایط دریافت بورسیه تحصیلی کانادا

برای دریافت بورسیه تحصیلی در کانادا، باید جهت بررسی توسط رایابین الملل ابتدا رزومه تحصیلی خود را برای ما ارسال کنید. در رزومه ارسالی توسط شما، باید به دوره‌هایی گذرانده اید و معدل هر دوره و همچنین مقالاتی که تاکنون داشته اید و همچنین نمره زبان انگلیسی خود اشاره نماید.

البته اگر با توجه به مبلغ وام، دانشجو باز هم نتواند از پس هزینه های تحصیل و زندگی خودش بر بیاید، میتواند درخواست وام یا کمک هزینه دیگری را کند. مبلغ کمک هزینه، معیارهای واجد شرایط بودن و رویه های درخواست برای کمک هزینه دانشجویی کانادا در استان های مختلف کانادا اغلب شبیه به هم است اما ممکن است در برخی موارد تفاوت های کمی بین آنها وجود داشته باشد. امکان اخذ پذیرش با اشتغال به تحصیل یا گواهی موقت دانشگاه نیز وجود دارد.


با در نظر گرفتن اطلاعات ذکر شده و دایره وسیع انتخاب شما در بین دانشگاههای کانادا، بهتر است تا با اولویت بندی عوامل موثر در پروسه مهاجرت تحصیلی و برنامهریزی دقیق سختیهای پیش روی خود را یکی پس از دیگری گذرانده و به سر منزل مقصود برسید. تحصیل در رشته های فنیمهندسییکی از اهداف زندگی بسیاری از دانشجویانی می باشد که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند و قصد جذب شدن در بازار کار کشورهایی از جمله آمریکا و اروپا را دارند، علاوه بر این کسانی که در رشته های فنی مهندسی خارج از کشور تحصیل می کنند پس از بازگشت به کشور خود شانس این را دارند که در بهترین و پر طرفدارترین سازمان های داخلی جذب شوند. البته با توجه به اینکه این قانون به تازگی در این کشور تصویب شده بسیاری از دانشگاههای دولتی فرانسه هنوز بر اساس سیاستهای قبلی عمل میکنند و تنها مبلغی در حدود ۲۰۰ یورو بابت شهریه از دانشجویان دریافت میکنند و ممکن است این قانون جدید مربوط به هزینه های تحصیل در فرانسه با توجه به اعتراضات گسترده دانشجویان و دانشگاه های این کشور به طور کامل منتفی شود. هزینه زندگی در ایتالیا با توجه به اینکه کدام شهر را برای تحصیل انتخاب میکنید ممکن است متفاوت باشد، اما متوسط هزینههای زندگی دانشجویی در این کشور مبلغی حدود ۶۰۰-۸۰۰ یورو در ماه است.


https://internationalraya.com/study-in-canada/scholarships-in-canada

بهترین کشور برای تحصیل درخارج از کشور

اگر قصد مهاجرت یا تحصیل در خارج از کشور را داشته باشید حتما به این فکر کرده اید که کدام کشور برای تحصیل و زندگی برای ایرانی ها بهتر است یا کدام کشورها هزینه های کمتری دارد و فرهنگ نزدیکتری به ما دارد. اگر شما هم چنین سوالاتی در ذهن دارید با من همراه شوید.

تحصیل در خارج از کشور همواره یکی از راه های پرطرفدار مهاجرت برای ایرانیان بوده است. امکانات آموزشی بسیار قوی، پیشرفت در سطوح بالا و امکان کاریابی در بهترین کشورهای دنیا همیشه تحصیل در خارج از کشور را جذاب و ایده آل برای کسانی که قصد پیشرفت دارند، نموده است. حال باید دید برای انتخاب درست چه فاکتورهایی را باید در نظر گرفت؟ اینکه هدف از ادامه تحصیل چیست و آیا قصد کار کردن در کشور مقصد را دارید یا بعد از اتمام تحصیلات به کشور بازگردید؟ بعد از تعیین هدف از تحصیل در خارج از کشور باید گزینه های زیادی را مورد بررسی قرار دهید.


برای انتخاب بهترین کشور برای تحصیل باید ملاک های زیادی را در نظر بگیرید. یکی از مهمترین این فاکتورها هدف شما از مهاجرت تحصیلی است. اگر قصد این را دارید که بعد از اتمام تحصیلات خود در همان کشور کار و زندگی کنید باید این نکته را در نظر داشته باشید که کشور مقصد از لحاظ نرخ بیکاری و سطح رفاه اجتماعی در جایگاه خوبی قرار گرفته باشد. در واقع کشوری که انتخاب می نمایید ارزش وقت و هزینه ای که صرف می کنید را داشته باشد و از لحاظ اعتبار مدرک نیز معتبر بوده تا اگر خواستید در کشور دیگری کار کنید آن مدرک قابل قبول باشد. قطعا به دنبال تحصیل در خارج از کشور شما خواهان زندگی بهتر با شرایط ایده آل تری هستید پس از لحاظ هزینه های تحصیل و زندگی نیز باید مقرون به صرفه تر باشد. همچنین از نظر امنیت و فرهنگ نیز باید در جایگاه خوب باشد. بسیاری از کشورها مانند کشورهای آسیایی نظیر مالزی، فیلیپین، روسیه، بلاروس ممکن است از نظر هزینه ای مقرون به صرفه تر باشد اما باید دید چه آثار اقامتی برای فرد به همراه دارند و آیا امکان کاریابی بعد از تحصیل نیز در این کشورها وجود دارد و سطح کیفی زندگی مطلوبی خواهند داشت؟

اما کشورهای پیشرفته ای نظیر کانادا، اتریش، آلمان، سوئد، هلند و دانمارک هم از لحاظ کیفیت نظام آموزشی هم کار پس از تحصیل گزینه های مناسبی هستند که می توانید آینده خوبی برای خود رقم بزنید. همچنین در کشورهایی نظیر هلند و دانمارک و اتریش شما اجازه ماندن بعد از فارغ التحصیلی در این کشورها را دارید تا بتوانید کار مناسب خود را پیدا کنید. بنابراین در انتخاب خود باید دقت نمایید و از مشاورین مجرب در این مسیر یاری جویید.


معرفی بهترین کشورها برای تحصیل از نظر گارانتی کار و تحصیل

بسیاری از افراد و متقاضیان مهاجرت تحصیلی به دنبال کسب اطلاعات در زمینه تحصیل ارزان در اروپا، گارانتی کار پس از تحصیل در خارج از کشور، امکان کار ضمن تحصیل در خارج از کشور هستند. برای دستیابی به این مزایا در مقوله مهاجرت تحصیلی چند فاکتور هست که باید رعایت شود، از مهم ترین این فاکتورها، انتخاب کشور و رشته مناسب می باشد. در این میان کشورهایی هستند که شرایط مناسبی را برای تحصیل دانشجویان بین المللی در نظر گرفته اند، این بدان معنا است که دانشجویان با تحصیل در دانشگاه های این کشورها می توانند ضمن تحصیل کار کنند و هزینه هایی که برای تحصیل پرداخته اند به دست آورند. بهترین کشورها از این نظر، کشورهای انگلستان، هلند، کانادا و فنلاند می باشند. در قسمت زیر می توانید شرایط کار تحصیل در این کشورها را به صورت تفکیک شده مشاهده نمایید.

برترین دانشگاههای جهان

شاید برای شما هم مثل من جالب باشه که بدونید برترین دانشگاه ها و کشورهایی که این دانشگاه ها در آن هستند کدام اند. برای آشنایی با بهترین دانشگاه های جهان با من همراه شوید.

وب‌سایت Times Higher Education یکی از معتبر‌ترین منابع دانشگاهی جهان است که هر ساله لیست نهایی بهترین دانشگاه های جهان را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد. این وب‌سایت در جدید‌ترین رتبه‌بندی خود برای سال ۲۰۲۰، لیست بهترین دانشگاه های جهان را منتشر کرده است که یک تغییر بزرگ در آن به چشم می‌خورد. در این لیست دانشگاه آکسفورد با در اختیار داشتن رتبه اول همچنان بهترین دانشگاه جهان است. اما جایگاه دوم در این لیست به مؤسسه فناوری کالیفرنیا رسید که توانست با سه پله صعود نسبت به سال ۲۰۱۹ مقام دوم را از آن خود کند.


 

ادامه مطلب ...

تحصیل در خارج از کشور برای دانشجویان ایرانی

برای خود من که دانشجو هستم و برای خیلی از دانشجویان و جوانان ایرانی دیگر بسیار جذاب است که بتوانند در یک کشور خارجی به ادامه تحصیل بپردازند و مدارک عالیه خود را از کشورهای اروپایی یا آمریکایی دریافت کنند البته جدا  از دریافت مدرک بین المللی تجربه زندگی در خارج از کشور نیز می تواند یک دانشگاه برای درس زندگی باشد.

البته قطعا هیچ یک از نقاط جهان سرزمین مادری من نمی شود و اگر برای ادامه تحصیل در خارج از کشور از ایران بروم حتماً به ایران بر می گردم و در حد توانم به هم وطنان و سرزمین خود کمک خواهم کرد.



یکی از شرکت هایی که برای این کار میتواند به شما راهنمایی بدهد و کمک های خوبی برای ادامه تحصیل به شما بدهد شرکت رایا بین الملل است.


فواید تحصیل در خارج از کشور

1- برای تحصیل در خارج از کشور دیگر کنکوری وجود ندارد

2-آشنایی با یک یا دو زبان بین المللی با توجه به کشوری که در آن تحصیل خواهید کرد

3-بالا رفتن اعتماد به نفس و تجربه فردی

4-با فرهنگ های کشورهای مختلف آشنا می شوید

5- از فرصت های شغلی بین المللی بهره مند می شوید


مضرات ادامه تحصیل در کشورهای خارجی

1- دوری از خانواده و زندگی در غربت
2-هزینه های زیاد زندگی و تحصیل در کشورهای خارجی با توجه به افت شدید ارزش ریال
3- سختی های دریافت بورسیه تحصیلی
البته با توجه به شرایط فردی هر نفر حتما می توان مضرات دیگری را نیز برای تحصیل در خارج از کشور برشمرد، اما از ضررهای اصلی آن مهاجرت افراد نخبه از کشور است که از کودکی کشور برای آنها سرمایه گذاری کرده و در هنگام بهره برداری از این استعدادها با مهاجرت آنها تمام هزینه ها از بین می رود و  ضررهای جبران ناپذیر علمی به کشور وارد می شود. البته از کم کاری مسئولین برای جلوگیری از فرار مغزها و تشویق جوانان برای خدمت به کشور نباید گذشت.

دریافت بورسیه تحصیلی

تحصیل رایگان در خارج و استفاده از بورسیه تحصیلی از آرزوهای بعضی از دانشجویان است. درحالی‌که امروزه هزینه‌های دانشگاه‌ها در بسیاری از نقاط جهان در حال افزایش است، برخی از دانشجویان متقاضی تحصیل در خارج از کشور فکر می‌کنند که گرفتن مدرک تحصیلی و تحصیل در کشورهای پیشرفته برای آن‌ها غیرممکن است چراکه نیاز به بودجه‌های بسیار بالا و امکانات زیاد دارد که اغلب دانشجویان متقاضی فاقد این امکانات می‌باشند؛ اما باید گفت، لزوماً تحصیل در خارج از کشور مستلزم داشتن قدرت مالی بالا نیست.

امروزه کشورهای زیادی در جهان هستند که دانشجویان قادر هستند تحصیلات خود را به‌صورت رایگان در آن کشورها پیش ببرند یا حداقل با پرداخت مقادیر بسیار پایین نیز موفق به ادامهٔ تحصیل در این کشورها شوند. برای داشتن این نوع امکانات شما فقط کافی است بتوانید با روش‌های مناسب و از منابع مناسب به دنبال دانشگاه موردنظر خود بگردید. همچنین در بسیاری از کشورها، دانشجویان بین‌المللی می‌توانند در حین تحصیل کار کنند که بخشی از هزینه‌های آنان را پوشش می‌دهد.


مرجع بین المللی تحصیل در خارج از کشور : studyabroad.com


حداقل شرایط لازم برای تحصیل بین المللی

برای تحصیل در خارج از کشور اتمام تحصیل در دوره قبل و داشتن معدل حداقل بالای 14(در برخی موارد با معدل‌های پایین هم ممکن است) و همچنین آشنایی با زبان کشور مقصد از مهم‌ترین شروط این کار است. باتوجه‌به این‌که می‌خواهید کدام دوره از تحصیلات را بگذرانید نمره زبان متفاوت است. داشتن توانایی مالی جهت ترجمه و بررسی مدارک، تهیه ویزای کشور مقصد، آمادگی برای گرفتن خوابگاه و مخارج زندگی در دوران تحصیل نیز از این شرایط محسوب می‌شود. داشتن انگیزه نامه و توصیه‌نامه برای تحصیل در خارج از کشور نیز شانس متقاضی را برای پذیرش بالا می‌برد. نوشتن انگیزه نامه با رعایت کردن چند نکته می‌تواند در پذیرش تحصیلی متقاضی اثرگذار باشد. علاوه بر بحث پذیرش، اجازه کار دانشجویی و اجازه همراه و اقامت بعد از تحصیل از نکات مهمی هستند که از مدرسه تا دانشگاه و از کشوری به کشور دیگر، متفاوت هستند و دانشجو باتوجه‌به هدفی که برای خود تعیین کرده است باید برای ادامه تحصیل خود این موضوعات را در نظر بگیرد.


مدارک مورد نیاز

1- گذرنامه
2-دریافت ویزای دانشجویی
3- تعیین تکلیف وضعیت نظام وظیفه
4-مدارک تحصیلی

منبع:

هستی شناسی در فناوری اطلاعات | هستی شناسی وب معنایی

هستی‌شناسی‌ها در شاخه‌های مختلف از علوم کامپیوتر مانند وب معنایی، هوش مصنوعی، مهندسی نرم‌افزار، پایگاه‌های داده و پردازش زبان طبیعی مورد استفاده قرار گرفته‌اند. در هر یک از این شاخه‌ها تعریفی که از هستی‌شناسی ارائه می‌شود ممکن است تفاوت اندکی با تعاریف سایر شاخه‌ها داشته باشد. در متون مربوط به وب معنایی معمولاً تعریف گرابر از هستی‌شناسی را دست مایه قرار می‌دهند. مطابق این تعریف، «یک هستی‌شناسی عبارت است از بیان دقیق و رسمی خصوصیات یک تصور». این تعریف بسیار مختصر و مبهم است و نیاز به تفسیر و تعبیر دارد. در تعریف گرابر، منظور از «تصور»، یک مدل ساده شده و انتزاعی از جهان است. برای رسیدن به یک تصور از جهان باید اشیا یا پدیده‌هایی از آن جهان که در آن تصور می‌گنجند شناسایی شده و ارتباط بین آن‌ها مشخص شود. همچنین در تعریف قبل منظور از «بیان دقیق و رسمی» این است که خصوصیات باید به‌گونه‌ای غیر مبهم و جامع بیان شوند به‌طوری‌که توسط ماشین قابل درک باشند. یکی دیگر ار تعاریف مهم توسط سوآ ارائه شده‌است. از نظر وی «موضوع هستی‌شناسی مطالعهٔ گروه‌هایی از اشیا یا موجودات است که در یک حوزهٔ خاص وجود دارند یا ممکن است وجود داشته باشند. محصول چنین مطالعه‌ای یک هستی‌شناسی خوانده می‌شود. هستی‌شناسی، یک فهرست از انواع موجودات یا اشیایی است که در یک حوزه مانند D از منظر شخصی که از زبان L برای توصیف D استفاده می‌کند، موجودند». اما تعریف کنسرسیوم جهانی وب ازهستی‌شناسی به نوبهٔ خود از اهمیت بسزایی برخوردار است. مطابق این تعریف «هستی‌شناسی واژه‌ای برگرفته از فلسفه است و به علم توصیف انواع پدیده‌های موجود در جهان و ارتباط آن‌ها با یکدیگر اشاره دارد». همان‌طور که مشاهده می‌شود، برای هستی‌شناسی یک تعریف واحد و جهان شمول وجود ندارد و هر یک از صاحب نظران با عنایت به دیدگاه و تخصص خود، تعریف خاصی از هستی‌شناسی ارائه کرده‌اند، ولیکن روح تمام تعاریف یکی است. انواع تعاریفی که از هستی‌شناسی در متون مختلف منتشر شده‌است توسط گارینو[۷] جمع‌آوری شده‌است. بخشی از این تعاریف عبارتند از:

هستی‌شناسی، یک شاخهٔ علمی در فلسفه است.
هستی‌شناسی، یک تصور غیررسمی از یک سیستم است.
هستی‌شناسی، یک توصیف معنایی و رسمی است.
هستی‌شناسی، بیان خصوصیات یک تصور است.
هستی‌شناسی، نمایش یک سیستم مفهومی با استفاده از نظریه‌ها و فرضیه‌های علم منطق است.


نقش هستی‌شناسی در وب معنایی
هستی‌شناسی‌ها در حقیقت شالودهٔ وب معنایی هستند و وب معنایی فقط با تعریف و استفاده از آن‌هاست که می‌تواند به سرانجام مناسب برسد. باید در وب معنایی تدابیری اتخاذ گردد که معنای اطلاعات پراکنده در وب توسط ماشین‌ها نیز قابل فهم باشد. یکی از مهم‌ترین تدابیر، تعریف و استفادهٔ مناسب از هستی‌شناسی هاست. یک هستی‌شناسی با مشخص کردن مفاهیم و موجودات یک دامنه و توصیف روابط بین آن‌ها به‌صورت رسمی و قابل فهم توسط ماشین و با به‌خدمت گرفتن مجموعه‌ای از قواعد، در حقیقت دانش موجود در آن دامنه را به‌صورت رسمی بیان می‌کند. با توصیف رسمی دانش به کمک هستی‌شناسی‌ها، عامل‌های نرم‌افزاری یا به‌طور کلی ماشین‌ها در وب معنایی قادر می‌شوند از آن دانش به نحو مطلوب استفاده کنند. برگ برندهٔ هستی‌شناسی اینست که استعداد بیان دانش را به‌صورت رسمی، دارا بوده و این دقیقاً همان چیزی است که وب معنایی به آن نیاز دارد. می‌توان نقش هستی‌شناسی‌ها را در وب معنایی چنین بیان کرد:
هستی‌شناسی‌ها توانایی پردازش دانش، به‌اشتراک‌گذاری آن بین عامل‌های مختلف و استفادهٔ مجدد از آن را در محیط وب ایجاد می‌کنند. هستی‌شناسی‌ها چنین توانایی‌هایی را مدیون تعریف و توصیف مفاهیم و موجودات و بیان ارتباط بین آن‌ها به‌صورت رسمی، می‌باشند.
با تجزیه و تحلیل محتوای صفحات وب، می‌توان داده‌های موجود در صفحات را به مفاهیم موجود در هستی‌شناسی‌ها نگاشت کرد. چنین عملی باعث بالا بردن درجهٔ همکاری بین انسان و ماشین شده به‌گونه‌ای که ماشین‌ها مستعدِ به‌عهده گرفتن بسیاری از وظایف انسان می‌شوند.
هستی‌شناسی‌ها برای فعالیت سرویس‌های هوشمند، بستر مناسبی فراهم می‌کنند. به عنوان مثال در سرویس‌هایی مانند جستجو هوشمند در وب، فیلترهای اطلاعاتی، یکپارچه‌سازی هوشمند اطلاعات و مدیریت دانش، استفاده از هستی‌شناسی‌ها می‌تواند بسیار کارساز باشد.
با طرح یک مثال دیگر در دنیای موسیقی، به‌طور ساده نقش هستی‌شناسی در وب معنایی را بیان می‌کنیم. فرض کنید قرار است در یک وبگاه، تمام آثار حسین علیزاده معرفی شود. در این وبگاه هر یک از آلبوم‌های وی معرفی شده و نوازندگان و آهنگ‌سازان آن تشریح می‌شود. همچنین برای هر یک از تصنیف‌ها و آوازهای یک آلبوم، دستگاه‌ها و گوشه‌های آوازی استفاده شده نیز باید مشخص شود. در شکل زیر صفحه‌ای از این وبگاه که آلبوم «نی‌نوا» را معرفی می‌کند، نشان داده شده‌است.
حال می‌خواهیم با استفاده از هستی‌شناسی موسیقی، تمام مفاهیم مورد نظر را توصیف کرده و صفحهٔ مذکور را معنایی کنیم تا بدین وسیله، مفهوم وب معنایی و هدف آن روشن شود. همان‌طور که ذکر شد، در یک هستی‌شناسی، موجودات یا اشیا در قالب تعدادی کلاس دسته‌بندی می‌شوند. همچنین ارتباط مابین این موجودات با استفاده از خصیصه‌ها، توصیف می‌شود. در شکل زیر، کلاس‌ها و خصیصه‌های هستی‌شناسی موسیقی نمایش داده شده‌است. در این شکل شش کلاس خواننده، نوازنده، آهنگساز، ساز، آلبوم، دستگاه و گوشه توصیف شده‌است. نمونه‌های این کلاس‌ها با هم در ارتباط هستند. به‌عنوان مثال، یک خواننده در یک یا چند آلبوم که توسط یک آهنگساز ساخته شده‌است، می‌خواند. یک آلبوم با همکاری مجموعه‌ای از نوازنده‌ها، در گوشه‌های مختلفی از دستگاه‌های موسیقی سنتی اجرا می‌شود. موسیقی ایرانی از هفت دستگاه تشکیل شده و هر یک از این دستگاه‌ها از مجموعه‌ای از گوشه‌ها تشکیل شده‌است. ارتباط بین شش کلاس مذکور، با خصیصه‌ها توصیف می‌شود. در این شکل، خصیصه‌ها با خطوط نقطه‌چین نشان‌داده شده‌است. به‌عنوان مثال؛ خصیصهٔ ساخته_است، نمونه‌هایی از کلاس آهنگساز را به نمونه‌هایی از کلاس آلبوم مرتبط می‌کند.
حال معنای اطلاعات بیان شده در صفحهٔ وب نشان داده شده در شکل توصیف آلبوم «نی‌نوا» باید در هستی‌شناسی موسیقی درج شود. در شکل زیر نحوهٔ معنایی کردن صفحهٔ مذکور نشان داده شده‌است. همان‌طور که در این شکل مشاهده می‌شود، اطلاعات نشان داده شده در صفحهٔ وب، باید به کلاس‌ها، نمونه‌ها و خصیصه‌های هستی‌شناسی موسیقی نگاشت شوند. این نگاشت باید به‌گونه‌ای باشد که جدا از لفاظی‌های مرسوم در صفحات وب، جان کلام در هستی‌شناسی منعکس شود. صفحات وب و هستی‌شناسی مربوط به آن‌ها در واقع واقعیات یکسانی را باید بیان کنند. در شکل زیر، قسمتی از نگاشت بین کلمات بیان شده در یک صفحه و مفاهیم مرتبط در هستی‌شناسی با خطوط جهت‌دار، نشان داده شده‌است. هنگامی که تمام اطلاعات موجود در صفحهٔ وب استفاده شده در مثال، در هستی‌شناسی درج شود، آن‌گاه صفحهٔ مذکور در واقع برای دو مخاطب ارائه می‌شود. مخاطب اول انسان است که از خود صفحه استفاده می‌کند و مخاطب دوم ماشین است که از هستی‌شناسی مربوطه استفاده می‌کند.
شکل زیر، هستی‌شناسی موسیقی را در حالتی نشان می‌دهد که قسمتی از اطلاعات بیان شده در مورد آلبوم «نی‌نوا» را دربردارد. البته در این شکل، برای جلوگیری از شلوغی، ارتباط بین نمونه‌ها نشان داده نشده‌است. به عبارت دیگر، در این شکل خصیصه‌های نمونه‌های هستی‌شناسی، مقداردهی نشده‌اند.
باید توجه شود که در مثال قبل، معنایی کردن یک صفحه از وب، با ساده انگاری همراه بوده و از بسیاری از مسایل جانبی صرف نظر شده‌است. مثال مذکور گرچه کامل و جامع نمی‌باشد ولی هدف وب معنایی و نقشی که هستی‌شناسی‌ها در نیل به این هدف ایفا می‌کنند، به‌وضوح نمایانده شده‌است. برای ایجاد هستی‌شناسی‌ها روش‌ها و شیوه‌های گوناگونی ارائه شده‌است. در برخی از این شیوه‌ها، از متدولوژی‌های مهندسی نرم‌افزار الهام گرفته شده‌است. بکارگیری این متودولوژی‌ها برای ایجاد یک هستی‌شناسی، تلاش زیاد و دقت فراوانی می‌طلبد. به‌رغم وجود پیچیدگی‌ها و دشواری‌های خاص در فرایند تولید هستی‌شناسی، ایجاد هستی‌شناسی‌های مناسب، فقط پیش درآمدی برای عملی شدن چشم‌اندار وب معنایی است. در حال حاضر ما با وبی آکنده از اطلاعات و سرویس‌هایی مواجه هستیم که برای استفادهٔ انسان ارائه شده‌اند. حال این سؤال مهم مطرح می‌شود که چگونه می‌توان به این حجم عظیم اطلاعات موجود، معنای قابل فهم توسط ماشین هم افزوده شود؟ امروزه تلاش بسیاری از محققان وب معنایی، در پاسخ به این سؤال متمرکز شده و بدین منظورراهبردهایی نیز ارائه شده‌است. با توجه به کثرت اطلاعات موجود در وب، در اغلب راهبردها سعی می‌شود که فرایند معنایی کردن صفحات کنونی وب به‌طور خودکار انجام شود. در این راهبردها سعی می‌شود تا با به‌خدمت گرفتن ابزار مناسب و استفاده از تکنیک‌های پردازش زبان طبیعی، صفحات کنونی وب با توصیف فراداده‌های مبتنی بر هستی‌شناسی، حاشیه‌نویسی شوند.